EmpireSmart Android mobil pincérterminál

Android rendszeren is elérhető az EmpireSmart 3.1 mobil pincérterminál!Használja akár okostelefonon, akár tableten, akár ipari PDA-n!

A lehetőségek korlátlanok

Android mobil pincérterminál

Mit is jelent ez a gyakorlatban?

- Bármilyen Android opreációs rendszert futtató okostelefonon futtatható. Akár a pincérek saját készülékén is használhatják az EmpireSmart 3.1 szoftvert. Ebben az esetben nincs az eszközöknek beszerzési költésge a vállalkozás tekintetében!

- Rengeteg Androidos eszköz közül választhatja ki az Ön számára legoptimálisabbat. A telefonoktól a különböző tabletekig a kijelzőmértet 3,5”-tól egészet 12”-ig terjed!

- Androidos eszközök rendkívül olcsó áron is beszerezhetőek!

- A prémium Androidos készülékek teljesítménye sokszorosa az ipari eszközönek, ezért ezen eszközök használatának élményfaktora sokkal magasabb!


Új távlatok az értékesítésben

A hagyományos papíralapú munkát körülbelül 10-15 évvel ezelőtt elkezdte felváltani az egy vagy több számítógép segítségével történő rendelésfelvétel és számlázás. A vendéglátásban dolgozó szakemberek kezdeti idegenkedése ezen újításokkal szemben mára teljesen eloszlott és ezen rendszerek használata szinte mindenhol alapnak tekinthető. A fejlődés azonban nem állt meg. A ma elérhető technikai színvonal lehetővé teszi a továbblépést a sokszorosan hatékonyabb munkavégzés felé, amit a mobil értékesítés valósít meg.

Hagyományos rendszerek esetén a felszolgálónak a vendéggel való érintkezés után szinte mindig a géphez kell sétálnia, hogy a változásokat rögzíteni tudja. Ezen gépek sokszor elég távol helyezkednek el a vendégtértől és nagy forgalom esetén az sem ritka, hogy a pincérnek várnia kell, míg sorra kerül. Számlázás, esetleg külön fizetés esetén, ez akár több oda-vissza utat is jelenthet.

Empire Mobil rendszer bevezetése után a felszolgáló, a vendég kívánságaival kapcsolatos összes regisztrálási feladatot a nála lévő kézi terminállal (PDA-val) végzi


A siker kulcsa

Fejlesztőcsapatunk nem titkolt célja volt, hogy a mobil értékesítés új piacán az „etalon” rendszert mind tudásban, mind minőségben megteremtse.

A rendszer fejlesztését a felhasználói igények rendkívül alapos felmérése előzte meg. Ebben nagy segítséget jelentett a számítógépes elszámoltatási piacon eltöltött 15 éves tapasztalatunk, és a több mint 800 ügyfelünk igényeinek összegyűjtése. A tervezés során elsődleges szempont volt, hogy a rendszer minden igényt kielégítsen, ugyanakkor rendkívül könnyen áttekinthető, logikus felépítésű és pár perc alatt megtanulható legyen.

Ezen célkitűzésünk eléréséig több próbaverzió kiadásán, sokszori újratervezésen és rendkívül alapos, éles környezetben történő tesztelésen át vezetett az út, míg végül megszületett a végleges, kiforrott szerkezet, amely hatalmas előrelépést jelent a hatékonyság terén

Android mobil pincérterminál

A kézi terminállal elvégezhető főbb feladatok

Rendelés

- asztalra, személyre

- köretek, feltétek, csatolt cikkek kezelése

   (egész, fél, több egész, több fél)

- gyakori illetve egyedi megjegyzések kezelése

- fogások

- egész adagok, fél adagok

- utólagos törlés

Számlázás

- egyben, külön

- elektronikus számla készítés

- törzsvendégkezelés, engedményekkel

- hitelszámla kezelés

- fizetési módok: készpénz, kártya

- valuták, nyelvek

Átültetés, asztalbontás


Gyakorlati előnyök

Ügyfeleink visszajelzései alapján kijelenthetjük, hogy aki egyszer már saját bőrén megérezte az Empire Smart rendszer használatának előnyeit, nem lesz hajlandó lemondani róla.

De mik is ezek pontosan?

- Érezhetően kevesebb feleslegesen megtett út.

- Elképesztő mértékű gyorsulás. A rendelések azonnal beérkeznek, a számlák helyben készülnek. A vendég alighogy kimondja, máris megkapja. Nagyobb asztalok, csoportok és rendezvények esetén a sebességnövekedés a korábbi sokszorosa..

- Komfortérzet. A gyakorlat bebizonyította, hogy a felszolgálók kezdeti aggodalma, hogy körülményes és nehézkes lesz a munka, alaptalannak bizonyult. Sőt! A felületek gondos megtervezésének köszönhetően, a kezelés akár pálcika nélkül, ujjal, egy kézzel is könnyedén történhet.

- Gazdasági előnyök. Az asztalok forgási sebessége jelentősen növekszik. A rendelés beérkezéséig eltelt idő és a számlára való várakozás együttesen akár 10 perc is lehet. Ha a vendég eddig átlagosan kb. 40 percig foglalta az asztalt, ez az idő most 30 percre csökkenthető. Hamarabb felszabaduló asztal pedig több vendéget, azaz nagyobb forgalmat jelent.

- (Kevesebb felszolgálóra van szükség.